Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV - Rádió műsorújság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

TV - Rádió műsorújság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » TV - Rádió műsorújság
Keresés
Találatok száma - 5 db
Animare TV újság

Animare TV újság

Animare TV műsor újság extra funkciókkal: műsorfigyelő, outlook szinkronizáló, keresés, kedvencek listája, fórum, műsorajánló. Az itt felelhető TV újság számos újdonsággal szolgál a TV nézők milliói számára, egy hagyományos TV újsághoz képest. Az Animare TV újság fejlett kereső szolgáltatással is rendelkezik, így könnyen megtalálhatja az Önt igazán érdeklő műsorokat

Színes Rtv Műsorújság

Színes Rtv Műsorújság

Engedje el magát, kényelmesen dőljön hátra, és nyissa ki a Színes RTV-t. Mindent megtalál benne a megszokott helyén: a könnyen áttekinthető, színes csatornakiosztást, a pontos és részletes műsor információt, a külön oldalakon található programajánlókat és cikkeket. Fizessen elő, és élvezze mindenkor a zavartalan tévézés nyugalmát a legszínesebb műsorújsággal, a Színes Rtv-vel.

Telehold Műsormagazin

Telehold Műsormagazin

Az MTI Kiadói Kft. online kulturális ajánlója. Itt kedvére böngészhet több mint 100 tv-csatorna aktuális műsorában, rádióműsorok között, országos mozi-, színház-, kiállítás-, koncertajánló között és egyre bővülő étterem-ajánlatokban.

TV műsor

TV műsor

Több, mint 100 magyar és külföldi tévé és rádiócsatorna részletes műsora. A csatornák műsorai több napra előre és visszamenőleg is megtekinthetők. Kiemelt műsorok, premierek és egyéb ajánlott műsorok. Egyes csatornák esetében havi műsorajánlók. Lehetőség van regisztráció nélkül kedvenc tv csatornák listáját összeállítani (3 lista, listánként 5 adóval), így kényelmesebben és gyorsabban áttekinthető kedvenc csatornáink műsora. A napi ajánlatoknál tematikus kereshetőség.

TVR-hét Műsorújság

TVR-hét Műsorújság

Tvr-hét hetente megjelenő műsorújság. A Tvr-hét olvasók elsősorban a pontos műsorközlést, sok műsorajánlót, áttekinthető szerkezetet és több bennfentes információt várnak el kedvenc műsormagazinjuktól, ezért 2008. februárjától megújult külsővel, több szórakoztató tartalommal és ajánlóval jelentkezik a Tvr-hét.

Tuti menü