Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai újság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Szakmai újság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Szakmai újság
Keresés
Találatok száma - 5 db
Haj és Stílus

Haj és Stílus

A Haj és Stílus (volt HairStyle Forum) Magyarország egyetlen olyan gyakorlat oriántált szakmagazinja, ami csak fodrászoknak szól. A szakemberek számára hazai és nemzetközi szakmai és üzleti információkat nyújt trend, ill. step by step anyagok segítségével.

Kártevőirtás Szakmai újság

Kártevőirtás Szakmai újság

Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége - Kártevőirtás Szakmai újság. A magazinban megtalál hasznos tanácsokat, cikkeket olvashat kártevőkről és azok irtásáról. Néhány cikk cím: Patkányirtót koronáztak Bangladesben, Háborút hirdet Amerika az ágyi poloska ellen, Kullancs- és szúnyogveszély: soha nem látott egyedek

Rubicon Online

Rubicon Online

Rubicon Online Történelmi Ismeretterjesztő Magazin 1989-ben indult. Tartalmát tekintve szakmai folyóirat, külső megjelenésében magazin. Magyar és egyetemes történelem az őskortól napjainkig, általában tematikus összeállítások keretében.

Vagyonőr Újság

Vagyonőr Újság

Biztonsági szakemberek, cégek és szervezetek portálja. Az oldalon ingyenesen feladhatóak álláshirdetések, vagyonőr, testőr, magánnyomozó és biztonsági vezető kategóriákban. Színvonalas tanfolyam ajánlatokkal, érdekes szakmai és közéleti hírekkel, videókkal, viccekkel kedveskednek látogatóiknak.

VDSZ  - Dolgozók Érdekvédelmi Lapja

VDSZ - Dolgozók Érdekvédelmi Lapja

A Dolgozók Érdekvédelmi Lapja elsősorban azoknak szól, akiket foglalkoztatnak az egyes kormányzati döntések, főleg azok, amelyek közvetlen hatással vannak a mindennapjainkra, a családunkra és a nyugdíjas évekre. A DÉL oldalain tényeket közlünk, a megszokott szikár napi híreknél színesebben feldolgozva, közérthető formában.

Tuti menü