Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai újság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Szakmai újság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Szakmai újság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Haj és Stílus

Haj és Stílus

A Haj és Stílus (volt HairStyle Forum) Magyarország egyetlen olyan gyakorlat oriántált szakmagazinja, ami csak fodrászoknak szól. A szakemberek számára hazai és nemzetközi szakmai és üzleti információkat nyújt trend, ill. step by step anyagok segítségével.

Kártevőirtás Szakmai újság

Kártevőirtás Szakmai újság

Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége - Kártevőirtás Szakmai újság. A magazinban megtalál hasznos tanácsokat, cikkeket olvashat kártevőkről és azok irtásáról. Néhány cikk cím: Patkányirtót koronáztak Bangladesben, Háborút hirdet Amerika az ágyi poloska ellen, Kullancs- és szúnyogveszély: soha nem látott egyedek

Rubicon Online

Rubicon Online

Rubicon Online Történelmi Ismeretterjesztő Magazin 1989-ben indult. Tartalmát tekintve szakmai folyóirat, külső megjelenésében magazin. Magyar és egyetemes történelem az őskortól napjainkig, általában tematikus összeállítások keretében.

VDSZ  - Dolgozók Érdekvédelmi Lapja

VDSZ - Dolgozók Érdekvédelmi Lapja

A Dolgozók Érdekvédelmi Lapja elsősorban azoknak szól, akiket foglalkoztatnak az egyes kormányzati döntések, főleg azok, amelyek közvetlen hatással vannak a mindennapjainkra, a családunkra és a nyugdíjas évekre. A DÉL oldalain tényeket közlünk, a megszokott szikár napi híreknél színesebben feldolgozva, közérthető formában.

Tuti menü