Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport újság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Sport újság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Sport újság
Keresés
Találatok száma - 7 db
Budopest Magazin

Budopest Magazin

Naponta frissülő hírek, videók és képgalériák a Küzdősportok világából. Ökölvívás, Profi boksz, Karate, MMA, Judo, Birkózás, Kempo, Kung-fu és még sok más küzdősport és harcművészeti stílus egy helyen. Beszámolók hazai és külföldi versenyekről, és versenyzőkről. Edzőtábor ajánlók és beszámolók. Az oldal fennállása óta törekszik az egyedi hírek és különlegességek bemutatására, olvasói részére. Reméljük, minél többen megtalálják nálunk a számításukat a több száz cikk között válogatva, és ha kedvet kapott a sporthoz webshopunkban biztosan megtalálja a megfelelő felszerelést.

Eurohorgász

Eurohorgász

Eurohorgász Horgászmagazin - Az Európai horgászok magazinja. Egy olyan új horgászújságot tart kezében az Olvasó, amelyben a magyar horgász szakírók cikkei mellett jelentős teret kapnak olyan angol, német, lengyel, holland, cseh, szlovák, román nemzetiségű szakírók, akik Európában hírnevet és ismertséget szereztek. Tartalom: Cikkek, Tesztek, Webshop, A lapról, Olvasóink írták, Fórum, Rekordlista

Lovasélet

Lovasélet

Lovasélet - Magyarország vezető lovas magazinja. A lovassport és az egyéb, a lovasélet fontos területeiről beszámoló szakcikkek nagyjából fele-fele arányban építik fel a lapot. A különböző lovas sportágak és szakterületek külön rovatot kaptak. Így állandó rovata van a lovastusa, díjlovaglás, díjugratás, fogathajtás, távlovaglás, lovastorna és western szakágaknak, valamint a lósport két ágának, a galoppnak és az ügetőnek is. Emellett tenyésztés rovatunkban az aktuális tenyésztési hírekről, eseményekről szóló tudósítások mellett, hazánk és a világ méneseit is bemutatjuk.

Nemzeti Sport

Nemzeti Sport

A több mint 100 éves sportnapilap online változata mindig friss tartalommal, több képpel és videóval. A Nemzeti Sport Online a legnépszerűbb és a leglátogatottabb magyar sportportál. A sportéletben történtekről leggyorsabban itt értesülhet.

Ökölharc

Ökölharc

Ezen a hétvégén debütál az Ökölharc című Zen Bu Kan Kempo Magazin. Az újsághoz kempo klubokban, kempo rendezvényeken, vagy aprofikempo.hu-n keresztül lehet hozzájutni. Az Ökölharc első számának elektronikus változatát 30 nappal a megjelenést követően itt, kizárólag a profikempo.hu oldalon lehet megtekinteni!

Sztár Sport

Sztár Sport

Sztársport : minden szerdán az újságárusoknál. A legfrissebb hazai és nemzetközi hírek a futballvilágából. Minden, ami labdarúgás. 2009. április 8-tól megújult formában. A magazinban exkluzív interjúkat olvashat. Állandó rovataiban tudósít a a hazai labdarúgásról, követi az angol, a spanyol, az olasz, a német és természetesen a magyar bajnokságot.

XLsport

XLsport

Az XLsport 6 éve működő sportoldal napi rendszeres frissítéssel. 100nál több sporthír jelenik meg naponta, képekkel, videókkal. Partnereinktől rendkívül gyorsan érkeznek az új információk, amiket azonnal megosztunk olvasóinkkal. Lapunk új rovatai a a szabadidősport és az életmód rovat, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat osztjuk meg az olvasókkal. Saját videócsatornánkon friss és aktuális sportvideókat osztunk meg, közösségi oldalainkon is minden fontosabb hírt azonnal közlünk.

Tuti menü