Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Zenei Magazin képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Online Zenei Magazin - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Online Zenei Magazin
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ugródeszka

Ugródeszka

Az Ugródeszka havonta frissülő tartalommal jelentkező online zenei magazin, melynek célja, hogy a nyomtatott sajtó igényességével mégis online formát öltve szórakoztassa olvasóit. Cikkeinkben elsősorban amatőr zenekaroknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget, de a műszaki irány iránt érdeklődők is találhatnak kedvükre való olvasnivalót. Az Ugródeszkán mindent megtalálsz, ami a zenéléssel kapcsolatos: zenészeket, szórakozóhelyeket, technikai felszereléseket, hasznos tanácsokat nem csak zenészeknek!

Underground

Underground

Az Underground Zenei Kulturális Magazin az interneten magyar nyelven olvasható, online zenei, kulturális magazin, mely a nem kommersz könnyűzenék (együttesek, lemezek, programok) bemutatását, az olvasóival történő megismertetését tűzte ki céljául. Ebbe a körbe tartoznak a rock, metál, alternatív, punk, party, etno, jazz zenéket játszó, már szélesebb rajongótáborral rendelkező, illetve a még csak amatőr szinten működő, elsősorban magyar együttesek.

Viharock

Viharock

Viharock online zenei magazin. Rock és koncert infó Győrből, minden magyar Rockernek! Feladatunknak tekintjük a Győrben és környékén élő, rock, punk, alternatív és hasonló hangszeres zenét kedvelő emberek informálását, kedvenc zenéikről, zenekarukról, illetve mindenről, ami érdekes lehet ebben a tárgykörben!

ZeneFórum Magazin

ZeneFórum Magazin

A 2000 januárjában klasszikus tartalommal indult ZeneFórum májusban összeolvadt az egyik legnépszerűbb magyar rockzenei oldallal, a FEMLAK.com-mal. Ennek, és a szerkesztőség kibővülésének köszönhetően május közepétől már a pop- és a rockvilágról is átfogó és egyre bővülő információkhoz juthatnak olvasóink - a közeli jövőben pedig jazz/world music oldalakkal is gazdagodik a ZeneFórum kínálata

Tuti menü