Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online hírújság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Online hírújság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Online hírújság
Keresés
Találatok száma - 20 db
AlfaMetro

AlfaMetro

Úgy érzed, folyamatosan lemaradsz a technikai újdonságokról? A barátaid már a legújabb applikációkat használják, Te pedig még nem is hallottál azokról? Ha az AlfaMetro Webmagazin rendszeres olvasójává válsz, akkor garantáltan bepótolod a lemaradást, és az elsők között lehetsz, akik tudomást szereznek a technika legújabb vívmányairól. Csapatunk azzal a céllal hozta létre az online magazint, hogy érdekes és hasznos cikkekkel örvendeztesse meg a fiatal és az idősebb korosztályt egyaránt a tudomány, gazdaság, számítástechnika és a filmek világából. Magazinunkban olvashatsz internetes, technikai és applikációkról szóló híreket, filmkritikákat, termékajánló és ismeretterjesztő cikkeket, illetve hetente megjelenő Joovia képregényünket is ajánljuk figyelmedbe.

Esti Hírlap

Esti Hírlap

A hírportál 2005. december elején indult. A név kötelez, az egykor nagy sikerű Esti Hírlap hagyományait követve napról-napra hírt adunk a Világ újdonságairól. Oldalainkon szórakoztató, változatos, érdekes témákat, valamint komolyabb, gazdaságot, társadalmat egyaránt érintő híreket talál. Ezenkívül beszámolunk a tudomány, a technika, a kultúra világának aktualitásairól. Egy olyan hírportál szerkesztésére törekszünk, amely a 16-99 éves korosztály számára kínál friss, színes információkat a Világ minden tájáról, különböző témakörökben

Figyel

Figyel

Hírek, percről percre. Ahova mindig érdemes visszatérni! Percenként frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás... A legjobb és legnagyobb hírportálok híreinek szemlézése, egy csokorba gyűjtése látogatóinknak. Ezért vagyunk mi is a legjobbak!

Frisshírek

Frisshírek

Egy online hírújság, amely a legfrissebb hírekről és eseményekről közvetít. A percről-percre frissülő hírfolyamban az alábbi témákban olvashatsz híreket: belföldi hírek, külföldi hírek, gazdasági hírek, sporthírek, informatikai hírek, tudományos hírek, bulvár hírek, női hírek, zenei hírek.

Halasi hír

Halasi hír

Kiskunhalas és kistérsége legfrissebb hírei, eseményei, programjai első kézből tőlünk. Hírportálunk objektív és független, így minden olvasónk hiteles információt kap a város és térsége híreiről, valamint a nagyvilág eseményeiről. A könnyedebb híreket kedvelő olvasóink is találnak érdekességeket oldalunkon a sport, kultúra, bulvár, életmód, technika és luxus rovatainkban. Hasznos tartalmakkal is állunk olvasóink rendelkezésére, nálunk megtalálják a legfrissebb térségi időjárás előrejelzést és tarfipax infókat is. Lehetőség van oldalunkon ingyenes apróhirdetés elhelyezésére is.

Hír3 hírszolgáltatás

Hír3 hírszolgáltatás

Megbízható hírforrás, értéket közvetít - Független, megbízható hírforrás, értéket közvetít. A hírszolgáltatás elsődleges célja az emberek informálása és annak lehetővé tétele, hogy mindenkor meg tudják ítélni az aktuális témákat - legyen szó politikáról, számítástechnikáról, tudományról vagy bármi egyébről. A hírszolgáltatásban dolgozók kötelessége, hogy mindig ezt tartsák szem előtt, és soha ne használják saját céljaikra a birtokukban lévő hatalmat.

Hírcenter

Hírcenter

Hírcenter - hírgyűjtő portál. Legfrissebb hírek percről-percre. Tartalom: Legfrissebb hírek, belföldi hírek, külföldi hírek, politika hírek, sport hírek, gazdaság hírek, tudomány hírek, informatika hírek, bulvár hírek, kultúra hírek, autó hírek

Hírek Oldal Infó

Hírek Oldal Infó

2007. január végén indult új hírgyűjtő honlap. a honlap tartalma : friss hírek, gazdasági hírek, bulvár hírek, sport hírek, autós hírek, belföldi hírek, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre.

Hírkereső

Hírkereső

Friss hírek percről-percre! 200 hírforrásból napi 5.000 hír! Bulvárhírek, gazdasági hírek, autós hírek, életmód hírek, sporthírek. A Hírkereső 2000. szeptemberében indult. Az oldal ismertsége és látogatottsága folyamatosan növekszik.

Hirdetés
Hírlista

Hírlista

A Hírlista honlap egy olyan ingyenesen, bárminemű regisztráció nélkül látogatható hírközvetítő weboldal, melynek segítségével - felesleges és időrabló barangolás helyett - egyetlen helyről, az eredeti megjelenéssel azonos időben válik elérhetővé több tucat magyar nyelvű híroldal legfrissebb hírei. Hírlista - 60 hírforrás, 11 rovat, napi 1800 hír

HírMa

HírMa

A cégek, vállalkozások és a nagyvállalatok számára is nélkülözhetetlen a friss hírek beható ismerete. Hir.ma nevű hírportálunk a pénzügyi, gazdasági szektor aktualitásait publikálja, ám ezen kívül befektetési elemzéseket, hasznos céges tippeket is megjelentetünk. Olvasóink fontosak számunkra, emiatt minden nap kedveskedünk nekik tanácsokkal is a magasabb profit, és a jobb költséghatékonyság érdekében.

Hírmutató

Hírmutató

Hírmutató - A hírek iránytűje. Tartalom: Belföldi hírek, Külföldi hírek, Gazdasági hírek, Kultúra, Tudományos hírek, Info&echnikai hírek, Életmóddal kapcsolatos hírek, Autós hírek, Bulvár, Sport hírek, Publicisztika, Top hírek.

HírSite

HírSite

Folyamatosan frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás...Magyarország legjobb internetes híroldalai egy helyen, ahol bárkiről, bármit olvashat.

Hírstart

Hírstart

A Hírstart 2002 októberében indult a Startlap hírgyűjtő portáljaként, és mára a leglátogatottabb hírgyűjtő oldallá nőtte ki magát. Tartalom: Autó-motor, Belföld, Bulvár, Életmód, Ezotéria, Gaming, Gazdaság, Határtalan, Infotech, Kultúra, Külföld, Mobil, Receptek, Sport, Tudomány, Forma1

Hírverzum - Friss hírek

Hírverzum - Friss hírek

A hirverzum egy híraggregátor portál, melyen percről percre követheted nyomon a hazai napi eseményeket. A részletes kategória rendszer, valamint a fejlett hírkereső szolgáltatás biztosítja a mindenkori releváns tartalmat, így a legfrissebb gazdasági, bulvár vagy sport hírek 24 órában állnak rendelkezésre. Az oldal célja hogy a hagyományostól eltérő címszó- és link-alapú kategória-rendszer segítségével, valamint a hírkereső lehetőségen túlmutató szolgáltatásokkal kiemelkedjen a magyar hírböngésző oldalak közül. Jelenleg minden hír három szinten (forrás, kategória, címszó) alapján van besorolva. Jelenleg minden hír három szinten (forrás, kategória, címszó) alapján van besorolva. Az elkövetkező fejlesztések révén elérhetővé válik a saját hírlista, a hírfigyelő, a napi hírösszefoglaló, valamint az egyedi hírportál. Később a mobil applikációk terén és segítségével kíván az oldal túlnőni elődein.

Kecskeméti hír

Kecskeméti hír

Kecskemét hírei első kézből, objektíven, függetlenül. Oldalunkon megtalálja a város legfrissebb híreit, az ország és a világ eseményeit, az aktuális programokat. Az egészséges életmód és a technika és tudományok szerelmesei találnak hasznos híreket oldalunkon.A hírek mellett rengeteg hasznos információt is találhat nálunk, ilyen az aktuális traffipax kitelepülések közlése, az aktuális és várható időjárás, a valuta árfolyamok. Oldalunkon ingyenesen adhatnak fel a felhasználók apróhirdetést. Oldalainkon folyamatos nyereményjátékokat szervezünk, melyeken olvasóink értékes ajándékokat nyerhetnek.

Ma hírújság

Ma hírújság

Ma.hu internetes hírportál tartalma: belföldi hírek, külföldi hírek, gazdasági hírek, bulvár, informatikai hírek, kultúra, sport hírek, tudományos hírek, autós hírek, életmóddal kapcsolatos hírek, fórum, webshop

Tuti menü