Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újság - magazin linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Újság - magazin képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 184 db
168 Óra

168 Óra

A 168 óra egy magyar közéleti hetilap, amelyet 1989-ben alapítottak. Jelenleg a Telegráf kiadó jelenteti meg. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közöl. Forrás: Wikipédia

24 óra

24 óra

Az Axel Springer-Magyarország Kft. Komárom-Esztergom megyei napilapjának online kiadása. A megyei lap online verziójának több küldetése is van: első és legfontosabb a lap olvasóinak naprakész tájékoztatása. Ezért az oldalak folyamatosan, napi többszöri frissítéssel, esetenként óránként több friss hírrel is igyekeznek informálni a környékbelieket.Tartalom: Hírek, Tartalom, Megyei linkek, Képgalériák, Rovatok, Mellékletek, Kapcsolatok

576 KByte

576 KByte

576 KByte videojátékokkal foglalkozó magazin. Tartalom: PC játékok, hardverek és kiegészítők, XBox 360, hardverek és kiegészítők, Playstation 3, Playstation 2, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS, Gameboy Advance, Cool

Adó Sziget Újság

Adó Sziget Újság

Hónapról hónapra újabb és újabb információkkal segíti a könyvelők, könyvvizsgálók, bérszámfejtők, tb ügyintézők és adótanácsadók munkáját. A havi újságok mellett az év végi törvényváltozásokat tartalmazó különszámot is biztosítjuk előfizetőinknek annak érdekében, hogy Önnek mindig a legfrissebb információk kéznél legyen.

Akvárium Magazin

Akvárium Magazin

Akvárium Magazin - Magyarország legnagyobb akvarisztikai szaklapja, megjelenik kéthavonta, az Akvaristák Magyarországi Egyesületének hivatalos lapja. Tartalom: Hírek, Édesvízi, Technika, Szakirodalom, Főszerkesztői sarok, Jegyzőkönyvek, Akvarisztika, Tengeri

AlfaMetro

AlfaMetro

Úgy érzed, folyamatosan lemaradsz a technikai újdonságokról? A barátaid már a legújabb applikációkat használják, Te pedig még nem is hallottál azokról? Ha az AlfaMetro Webmagazin rendszeres olvasójává válsz, akkor garantáltan bepótolod a lemaradást, és az elsők között lehetsz, akik tudomást szereznek a technika legújabb vívmányairól. Csapatunk azzal a céllal hozta létre az online magazint, hogy érdekes és hasznos cikkekkel örvendeztesse meg a fiatal és az idősebb korosztályt egyaránt a tudomány, gazdaság, számítástechnika és a filmek világából. Magazinunkban olvashatsz internetes, technikai és applikációkról szóló híreket, filmkritikákat, termékajánló és ismeretterjesztő cikkeket, illetve hetente megjelenő Joovia képregényünket is ajánljuk figyelmedbe.

Amelie

Amelie

Amelie - A megújult Fürge Ujjak -Negyed évente megjelenő magazin. A Fürge Ujjak a magyar sajtópiacon az egyetlen komoly tradíciókkal rendelkező magyar kiadású, magyar nyelvű lap a női kézimunka magazinok szegmensében, 1957 óta. A magazin 2008. október 3-ától Amelie néven jelenik meg, egészen új formában és új stílusban.

Animare TV újság

Animare TV újság

Animare TV műsor újság extra funkciókkal: műsorfigyelő, outlook szinkronizáló, keresés, kedvencek listája, fórum, műsorajánló. Az itt felelhető TV újság számos újdonsággal szolgál a TV nézők milliói számára, egy hagyományos TV újsághoz képest. Az Animare TV újság fejlett kereső szolgáltatással is rendelkezik, így könnyen megtalálhatja az Önt igazán érdeklő műsorokat

Anyák Lapja

Anyák Lapja

Anyák lapja. Tessék csak ízlelgetni és barátkozni ezzel az újságcímmel, ezzel a lappal. Mert hívhatnak minket, nôket kisanyukának, kismamának, de valójában mindahányan anyák leszünk attól a pillanattól kezdve, amikor a méhünkben megfogan a gyermekünk. Anyák Lapja rovatok: Anya születik, Babaház, Kisiskolások, Magazin, Oviidő.

Hirdetés
Autó Magazin

Autó Magazin

Autó Magazin: Rendszeresen frissülő kritikák, bemutatók, beszámolók, galériák, archívum és folyamatosan bővülő autós lexikon, Személygépkocsi-adatbázisa folyamatos fejlesztés és bővítés alatt áll, Alkatrész- és kiegészítő-ismertetők, Szerkesztőinket nagy múltra visszatekintő tesztelői és szakújságírói tapasztalatuk segíti, A közösségépítést segíti a fórum, hozzászólásokkal és kommentekkel, hogy a hétköznapi tapasztalatok is nyilvánosságra kerüljenek.

Autó-Motor

Autó-Motor

Autó-Motor megjelenik kéthetente. Autó-Motor - 60 éve a piacon. Rovatok: menetpróba, bemutató, teszt, közlekedésbiztonság, időszerű, extra, járműtechnika, hang és kép, előfizetői kártya, autó-motor klub, sport. Szerkesztőség: 1122 Budapest, Maros u. 12.

Autobild

Autobild

Auto Bild Magyarország megjelenik havonta. A lap fő koncepcióját az összehasonlító tesztek adják, melyekben hasonló típusú, de különböző gyártmányú autókat tesztelnek - funkcionalitásuknak megfelelően, aprólékos részletességgel. Az értékelő táblázatok és az illusztrációk még szemléletesebbé teszik ezt a magyar autóslapok között eddig egyedülálló újdonságot.

Az autó

Az autó

Az autóslap, az Autó mellett kiadónk gazdag lapcsaláddal táplálja a hazai piacot. A honlap tartalom: Szerkesztőségi videók, Digitális Az Autó, Hírek, Cikkek, Haszonjármű, Motorkerékpár, Archívum. Szerkesztőség: 1077 Budapest Rottenbiller u. 31.

Az Én újságom

Az Én újságom

Írj az újságról, a honlapról, arról, hogy mit szeretnél olvasni mi az ami érdekel Téged! Küldhetsz nekünk verset, mesét, vagy akár rajzot is! A lap az Ifjú Vesebetegek, Transzplantáltak és Barátaik Egyesülete gondozásában jelenik meg, bevételeiből rászoruló gyermekek részére szervezünk kulturális, szabadidő -, és sportprogramokat.

Az Utazó

Az Utazó

Az Utazó - Magazin utazóknak. Az Utazó, azok számára készül, akik útra kelnek, úton vannak, vagy már megérkeztek, nyaralnak, pihennek. Olvasmányos témafeldolgozásával szórakoztat, aktuális és praktikus hírekkel segít az utazónak. Hazai, külföldi, különleges úti célokról, szabadidô eltöltési lehetôségekrôl, eseményekrôl informál.

Baba Magazin

Baba Magazin

Észrevette már, hogy a címlapon mindig egy édes baba, és minden betû más színû és más formátumú ruhába öltözik, mintha betûbálba készülnének? Milyen játékos is ez az újság, gondolja. Aztán nemcsak nézi, hanem olvassa is a lapot, majd megállapítja, mennyi okosat írnak benne. Rájön, hogy azért tetszik ennyire ez a magazin, mert olyan játékos és annyira komoly. Baba Magazin rovatok: Babavilág, Mamaklub, Minden hónapban, Praktikák

Bama - Baranya megyei online

Bama - Baranya megyei online

Baranya megyei online hírújság. Bama minden, ami Baranya ma. Baranya, Pécs, Komló, Mohács, Siklós, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Sellye, Pécsvárad, Sásd fontos híreit megtalálja az oldalon. E melett még olvashat a nagyvilágban történtekről, részletes sporthírek, bulvár híreket.

Tuti menü