Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes újságok - Lapterjesztés képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Ingyenes újságok - Lapterjesztés - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Ingyenes újságok - Lapterjesztés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Cégpásztor

Cégpásztor

A Cégpásztor honlapon havi lap kiadással, illetve apró hirdetések felvételével, szoftverek forgalmazásával. Továbbá megtalálható honlapunkon, ingyenes apró hirdetés feladás, olvasni valók, cikkek, viccek, recept, információk, banner hirdetések, cégajánló, melyben a nálunk hirdető cégek elérhetőségeit találják meg. Van nagyon sok ingatlanunk is, amelyek értékesít az ingatlanos kollégánk. Aprós oldalunkon sok apró hirdetést is megtalálnak, mivel több megyében jelenik meg az újságunk, ezért van arra is lehetőség, hogy más megyében is hirdessenek. Cégpásztor mindig a siker felé terel

Color Interpress Kft.

Color Interpress Kft.

A COLOR INTERPRESS KFT. Árusításos úton, valamint online webshopján keresztül terjeszti külföldre a magyar sajtókiadványokat. Így a határon túli magyar lakosság számára elérhetővé válhat a Magyarországon megjelenő valamennyi sajtókiadványt. Célunk a kiadványokkal, a magyar kultúra és a nyelv fenntartása. Megtalálható: nő és férfi magazinok, gyermek és ifjúsági újságok. De a gasztronómia kedvelői is válogathatnak a számtalan recept újság közül. Vagy a hobbit űzők a hobbi magazinok közül. Bárki megtalálhatja a magának tetsző magazint.

InfóPiac

InfóPiac

Az InfóPiac hirdetőújság 2004 óta a hirdetési piac aktív résztvevője. Az InfóPiac minden héten kedden jelenik meg, majd a megjelenést követő csütörtökig jut el legkésőbb az Ön postaládájába. A terjesztést a Magyar Posta Zrt.-vel történt megállapodás alapján végeztetjük, szigorú ellenőrzés mellett

Lépés Magazin

Lépés Magazin

A Lépés Magazin ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 25000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében. ( Mór, Söréd, Csókakő, Csákberény, Bodajk, Balinka, Pusztavám, Kisbér, Ászár, Súr, Ácsteszér, Bakonyszombathely, Császár, Vérteskethely, Ete, Kerékteleki, Aka, Bársonyos, Bakonysárkány, Oroszlány, Bokod, Kecskéd, Környe. A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését.Ezért célunk: minél több célcsoportot elérni, s meggyőzni, megnyerni széles spektrumú szolgáltatásainkkal, illetve azok nívós minőségével. A sikerben kulcsfontosságú szerepet tölt be innovációs üzletpolitikánk, s az önmagunktól és minden munkatársunktól elvárt megújulásra, fejlődésre való hajlandóság. Mit kínálunk Önnek? - Vonzó célcsoportokat és a legjobb szolgáltatásokat hirdetőpartnereink részére - Ügyfél centrikus gondolkodásmódot, Üzleti partnereinknek Az Ön a döntéseihez segítséget kap tanácsadóinktól, akik minden kérdésben állnak rendelkezésére. Így ön időt takarít meg, és hirdetése rajtunk keresztül gyorsan és problémamentesen juthat el a célközösséghez. Lapunk magas olvasottsága és minősége biztosítja önnek a sikert és az ismertséget. Az ügyfél igényeihez való igazodás

Magyar Bazár

Magyar Bazár

Hetente kétszer - Magyar Bazár - Az apróhirdetési újság. A Magyar Bazár apróhirdetési újság 1991 óta biztos partner a magyarországi hirdetési piacon. Heti két megjelenésben, 9 témára tagoltan - ingatlan, állás, vállalkozás, szolgáltatás, mezőgazdaság, műszaki cikk, egyéb, társkeresés, jármű - tallózhatnak az apróhirdetések között.

Régió Press

Régió Press

Régió Press - Növelje cége forgalmát. Hírbe hozzuk cégét! Régió Press újság két hetente megjelenő ingyenes információs lap. Győr legnagyobb példányszámban terjesztett hirdetési újságja. Ingyenes online apróhirdetés feladása.

Richi Hír Hírlap terjesztés

Richi Hír Hírlap terjesztés

1998. 09. 17-én alakult kereskedelmi és vendéglátóipari cégként. 1999 januárja óta foglalkozunk hírlapterjesztéssel. Tevékenység: Hírl ap nagykereskedelem. Teljes körű hírlapellátás, partnereink igénye szerint. Partnereinkkel heti szintű személyes kapcsolattartás. Pontos, részletes elszámolás. Problémák gyors megoldása. Terjesztési terület: Budapest, Pest Megye Cégünk pontosan, megbízhatóan szállítja Önöknek a kívánt sajtót, folyóiratot, hírlapokat. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolat tartásra a jó együttműködés érdekében. Vendéglátó ipari és kereskedelmi tapasztalatainkat is széleskörűen tudjuk kamatoztatni ezen a területen, így hatékonyságunk is magas szintű.

Szegedi Műsorkalauz

Szegedi Műsorkalauz

A Szegedi Műsorkalauz postaládákban terjesztett ingyenes helyi műsorújság, 32 A/4-es oldal terjedelemben, 56 grammos újságpapíron, 4+4 színben nyomva. Megjelenik kéthetente 88.000 példányban Szegeden és a követ-kező településeken: Mórahalom, Algyő, Deszk, Újszentiván, Röszke, Domaszék, Bordány, Zsombó, Szatymaz, Sándorfalva. A Szegedi Műsorkalauz a tv-műsor mellett az alábbi közintézmények programajánlatait közli rendszeresen: Szegedi Nemzeti Színház, REÖK, Belvárosi Mozi, IH Rendezvényközpont, Jate Klub, Bábszínház, Százszorszép Gyermekház, művelődési otthonok, Somogyi-könyvtár. Ezen felül az aktuális NB I-es mérkőzések időpontját is közzé tesszük. Az újságot rejtvényekkel, nyereményjátékokkal színesítjük.

Szuperinfó

Szuperinfó

Szuperinfó heti hirdetési újság. A Szuperinfó Országos Laphálózat hazánk egyetlen ingyenes információs laphálózata, mely minden megyében heti megjelenéssel, immáron tizenharmadik éve a legtöbb rendszeres olvasóval rendelkezik az egész országban.

Tuti menü