Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hetilapok - Kétheti újság képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Hetilapok - Kétheti újság - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Hetilapok - Kétheti újság
Keresés
Találatok száma - 12 db
168 Óra

168 Óra

A 168 óra egy magyar közéleti hetilap, amelyet 1989-ben alapítottak. Jelenleg a Telegráf kiadó jelenteti meg. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közöl. Forrás: Wikipédia

Élet és Irodalom

Élet és Irodalom

Az Élet és Irodalom ma Magyarországon gyakorlatilag az egyetlen irodalmi-közéleti hetilap, és ezáltal jelentős értékek hordozója. Az olvasó egyszerre talál benne színvonalas irodalmat, műkritikát, könyvbírálatot, élvonalbeli szerzőktől származó publicisztikát, tényfeltáró, oknyomozó riportokat, interjúkat és olyan, gazdasággal kapcsolatos írásokat, amelyek témájukkal, hangvételükkel és szerzőgárdájukkal egyaránt eltérnek a más lapokban megjelenő elemzésektől.

Hetek

Hetek

Hetek országos közéleti hetilap. Tartalom: Belföldi hírek, Külföld hírek, Hit és értékek, Fókusz, Háttér, Riportok, Interjúk, Üzleti hírek, Arcok, Életmód, Vélemény, Szabadidő, Sport hírek, Metazin, Esemény menedzser, Hírlevél. A Hetek Lapajánló hírlevele hetente jelentkezik a friss szám beharangozójával.

Heti Válasz

Heti Válasz

A 2008. január 10-én tartalmában és formájában megújított újság tárgyszerű, magas minőségű tájékoztatásra törekszik a bel- és külpolitika, a kultúra és a gazdaság terén. A lap a közéleti-gazdasági hetilapok piacán egyedülállóan egy év alatt 45%-kal bővítette olvasótáborát, átlagosan 84 ezer fő veszi kébe hetente.

Hócipő

Hócipő

Hócipő - szatirikus kéthetilap. A Hócipő egy 1989 óta kéthetenként megjelenő szatirikus kiadvány. A szatirikus kéthetilapot a Rádiókabaré szerkesztő- és szerzőgárdája alapította. (A Hócipő első címlapja 1989 októberének elején az MSZMP utolsó kongresszusát üdvözölte. A megjelenés után pár nappal a párt meg is szűnt.) A Hócipő nem vicclap, inkább csak szatirikus hangon foglal állást közéleti, társadalmi, művészeti kérdésekben. Tulajdonának meghatározó többsége a szerkesztőség vezető munkatársainak a kezében van. Forrás: Wikipédia

Magyar Demokrata

Magyar Demokrata

Magyar Demokrata - Konzervatív hetilap. A Magyar Demokrata Magyarországon megjelenő, magát konzervatívnak valló országos politikai hetilap. Mottója: Az igazság szabaddá tesz. A értelmiségi középosztály teszi ki az olvasótábor nagy részét, emellett a Szonda Ipsos felmérése alapján elmondható, hogy egyre magasabb a fiatalok aránya. Az olvasói bázis nemzeti elkötelezettségű, és az olvasók 60%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Forrás: Wikipédia

Magyar Fórum

Magyar Fórum

A Magyar Fórum, a nemzeti radikalizmus hetilapja. Ha Ön még nem tartozik előfizető- ink több tízezres táborába, akkor csatlakozzon azokhoz, akik hétről hétre járatják lapunkat. A tartalomból: Az élet minősége és fogyasztói mentalitás. Harmadik Magyar Köztársaság.

Magyar Narancs

Magyar Narancs

A Magyar Narancs egy csütörtökönként megjelenő, liberális szellemiségű politikai-kulturális hetilap, Nyugat-, Európa- és piacpárti irányultsággal. A gonzó újságírás (lásd pl.: Hunter S. Thompson) magyarországi meghonosítója. Az emberi és kisebbségi jogokkal kapcsolatos esetek a fő profilját képezik. Kulturális rovata egyaránt foglalkozik magas és populáris, mainstream és avantgárd kultúrával. Forrás: Wikipédia

Szabad Föld

Szabad Föld

A Szabad Föld a vidék családi hetilapjaként büszke arra, hogy az ország egyik legnagyobb - közel 120 ezer nevet tartalmazó - előfizetői névsorával rendelkezik. Jelenlegi olvasóinkat megőrizve szeretnénk, ha egy fiatalabb réteg is megismerné lapunkat. A lap átalakításával, új lapok elindításával valamint szaklapok megvásárlásával kiadónk a vidék meghatározó hírforrásává kíván válni.

Hirdetés
Vasárnapi Hírek

Vasárnapi Hírek

A Vasárnapi Hírek, jogelődjeit is figyelembe véve, több mint negyed százados múltra tekint vissza. A vasárnapi lappiacon ez az egyetlen nem bulvár újság. A Vasárnapi Hírek egyszerre hírlap és magazin. Mint vasárnapi napilap, beszámol a szombati hazai és külföldi közéleti, kulturális és sporthírekről, összefoglalja és elemzi a hét legfontosabb híreit, történéseit, valamint közli publicisták véleményét az aktuális kérdésekről. Mint magazin, szórakoztató, életmód, szolgáltató, autós, rejtvény stb. oldalakat kínál. Forrás: Wikipédia. Vasárnapi Hirek Rovatok: Belföldi hírek, Külföld hírek, Egészség / Életmód, Autóvilág, Kultúra, Sport hírek, Vélemény, Olvasóink írják, Mozaik.

Zöld Újság

Zöld Újság

Zöld Újság - A felelősséggel gondolkodók lapja. Megdöbbentő újdonságok, meglepő érdekességek a mindennapokból, elfeledett és eltitkolt találmányok, bölcsességek, életmód tanácsok, egészség-tippek és sok-sok egyéb izgalmas olvasnivaló minden hónapban, egy helyen: a Zöld Újságban.

Zsaru

Zsaru

Zsaru Extra - Hogy ne érje meglepetés! A Zsaru Extra menüpont alatt olyan írásokat közlünk, amelyek gyakorlati tanácsokkal szolgálnak. Hogyan védekezzünk a betörők ellen? Hogyan kerüljük el, hogy áldozattá váljunk? Ha tanácsainkat megfogadják, bizonyára nem kerülnek bajba.

Tuti menü