Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyi újságok képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Helyi újságok - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Helyi újságok
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bama - Baranya megyei online

Bama - Baranya megyei online

Baranya megyei online hírújság. Bama minden, ami Baranya ma. Baranya, Pécs, Komló, Mohács, Siklós, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Sellye, Pécsvárad, Sásd fontos híreit megtalálja az oldalon. E melett még olvashat a nagyvilágban történtekről, részletes sporthírek, bulvár híreket.

Baon - Bács-Kiskun megyei online

Baon - Bács-Kiskun megyei online

Bács-Kiskun megyei online hírújság. - 2006. május 23.-án kezdte meg a hírszolgáltatását, valamint a megyei programok, különféle képsorozatok, bulifotók összegyűjtését, közreadását. A honlapon találhatja: Bács-Kiskun - Baja, Kalocsa, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Solt, Tiszakécske híreit

Beol - Békés Megyei Online

Beol - Békés Megyei Online

A Beol.hu a megyei hírportálok egyik tagja, melyek online hír-, szolgáltató- és szórakoztató-tartalmukkal 2004-óta a napilapoktól független brandet képviselnek a piacon. A megyei hírportálok 2009. márciusi megújulásukkal felzárkóztak a hazai, és a nemzetközi helyi portál trendekhez. Sok és változatos tartalmat kínálnak a látogatók számára, mindezt átlátható formában, gyorsan feldolgozható kiszerelésben. Tömören megfogalmazott hírek, nemcsak az adott megyéről, hanem országos és nemzetközi eseményekről szóló tudósítások. Az egyes hír- és tartalmi rovatok, hirdetési felületek a fontosság és hatékonyság szempontjai szerint kerülnek a teljes nyitóoldalon elrendezésre. A nyitóoldalon egyszerűen elérhető, látható, frissített hír szekció fogadja a látogatót. Több szöveges és képes ajánló gazdagítja a tartalmi kínálatot. A megyei hírportálok az Axel Springer teljes online portfoliójából közölnek tartalmakat.

Debreceni hírek

Debreceni hírek

Debreceni hírek, debreceni hírportál - Debrecen, Hajdú-Bihar megye. Tartalomból: Helyben járó, Szerintem, Kaktusz, Sport, Közélet, Bulvár, Bűn és bűnhődés, Kultúra, Ide hallgass, Ide süss, Campus, Azt írja az olvasó, Odaszúrunk, Távcső, Életmód rovatok.

Gödöllői Hírek Online

Gödöllői Hírek Online

Honlapunkon elsősorban Gödöllő és környéke aktuális eseményeit, rendezvényeit kívánjuk bemutatni, illetve fontosabb és érdekesebb riportok, cikkek közzétételét vállaltuk. Portálunkon lehetőség van továbbá városházi ügyintézésre, fontosabb címek, elérhetőségek felkutatására, apróhirdetések feladására, fórum témák indítására, illetve a meglévő fórumokhoz történő hozzászólásra. Bízunk abban, hogy teljeskörűen le tudjuk fedni a Gödöllő és környéke mindennapi életére vonatkozó információs igényeket!

Miskolci napilap

Miskolci napilap

Miskolci internetes napilap Miskolc híreivel. Tartalom: Közéleti hírek, Politikai hírek, Gazdasági hírek, Mozi, Kultúra, Bulvár, Sport hírek, Fórum, Kék hírek, Apróhirdetés, Programok, Pályázatok, Tv, Képgalériák

Nagyalásony Online

Nagyalásony Online

Nagyalásony és a környék hírmondója. Köszöntöm honlapunk minden kedves látogatóját! A hírportál célja bemutatni Nagyalásonyt és a környékbeli falvakat szűkebb és tágabb környezetének, híradásokat és tudósításokat adni a helyi eseményekről, tevékenységekről. Az oldalt nem egyedül kívánom készíteni, szükségem van a helyi lakosok segítségére. Információkat, cikkeket, képeket várok azoktól, akik fontosnak tartják, hogy a falujukról és a környezetükről képet adjanak egymásnak és a külvilágnak. Az oldalon igénybe vehetik a Kapcsolat hírbeküldő szolgáltatását, vagy akár közvetlenül is levelet küldhetnek az info@nagyalasony-online.hu email-címre. Legyünk munkatársak! Várom építő javaslataikat. Ne felejtsék: A hír a miénk!

Pécsi Napilap

Pécsi Napilap

Pécs internetes napilap - Tartalom: Közélet, Politika, Gazdaság, Kultúra, Bulvár, Krimi, VideóRiport, Sport, Fórum, Apróhirdetés, Jegyzet, Programok, Grafológia, Képeslapküldés, Pályázatok, Közérdekű, Menetrendek, Archívum, Mozi, Képgalériák, Baranya megye, Tv

Pécsi Újság

Pécsi Újság

Pécsi Újság - Pécs legolvasottabb internetes újságja. A Pécsi Újság tartalmazza: Helyi hírek, programok, ügyeletek, belföldi hírek, bulvár, sport hírek, világ, komment, beküldöm, webkamera, ingyenes apró hirdetés,

Hirdetés
Sonline - Somogy közösségi és hírportálja

Sonline - Somogy közösségi és hírportálja

A Sonline.hu a megyei hírportálok egyik tagja, melyek online hír-, szolgáltató- és szórakoztató-tartalmukkal 2004-óta a napilapoktól független brandet képviselnek a piacon. A megyei hírportálok 2009. márciusi megújulásukkal felzárkóztak a hazai, és a nemzetközi helyi portál trendekhez. Sok és változatos tartalmat kínálnak a látogatók számára, mindezt átlátható formában, gyorsan feldolgozható kiszerelésben. Tömören megfogalmazott hírek, nemcsak az adott megyéről, hanem országos és nemzetközi eseményekről szóló tudósítások. Az egyes hír- és tartalmi rovatok, hirdetési felületek a fontosság és hatékonyság szempontjai szerint kerülnek a teljes nyitóoldalon elrendezésre. A nyitóoldalon egyszerűen elérhető, látható, frissített hír szekció fogadja a látogatót. Több szöveges és képes ajánló gazdagítja a tartalmi kínálatot. A megyei hírportálok az Axel Springer teljes online portfoliójából közölnek tartalmakat.

Szolnoki hírportál

Szolnoki hírportál

Hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll. Véleményünk szerint a szolnoki, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közönség igényes, szórakoztató tájékoztatásához jelenleg nem áll rendelkezésre elég online felület. Ezért szeretnénk a saját nézőpontunk, világlátásunk szerint megmutatni a helyi és országos történéseket. Weboldalunkon - többek közt - olvashatnak jászsági, karcagi és törökszentmiklósi híreket, magyarsággal kapcsolatos cikkeket, valamint belföldi és külföldi, kulturális, bűnügyi, illetve sport híreket. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje el témajavaslatait e-mail címünkre!

Törökbálinti újság

Törökbálinti újság

Törökbálinti újság, helyi lap. ... A Törökbálinti Újság új, nyomtatott különszáma. Elérhető a tavaszi kiadás elektronikus verziója. A tartalomból: Helyi közélet, Kultúra, Itthon, Zöldvilág, Publicisztikák, Sport, Archívum, Videógaléria, Képgaléria, Blogszemle, Kommentek.

Tuti menü