Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek - Tinimagazin képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Gyerek - Tinimagazin - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Gyerek - Tinimagazin
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az Én újságom

Az Én újságom

Írj az újságról, a honlapról, arról, hogy mit szeretnél olvasni mi az ami érdekel Téged! Küldhetsz nekünk verset, mesét, vagy akár rajzot is! A lap az Ifjú Vesebetegek, Transzplantáltak és Barátaik Egyesülete gondozásában jelenik meg, bevételeiből rászoruló gyermekek részére szervezünk kulturális, szabadidő -, és sportprogramokat.

Dörmögő Dömötör

Dörmögő Dömötör

Dörmögő Dömötör - Magyarország egyik legkedveltebb gyereklapja is belépett a 21. századba, és csak rád vár, hogy együtt fedezzétek fel a mesék és játékok csodálatos világát. Klikkelj ide és nyisd meg Te is az új dörmi korszakot!

Graffiti

Graffiti

A Graffiti a fiatalok online magazinja. Nevünkkel ellentétben nem graffitikkel foglalkozunk, hanem a tizen-, huszonéveseket érintő hírekről, eseményekről és problémákról számolunk be. Egyedülálló, mert szerkesztői is ebből a korosztályból kerülnek ki. A Graffiti.hu közös magazinunk, ezért számítunk mindenkire, akit érdekel az újságírás, megismerkednének a média rejtelmeivel.

Tiniszáj

Tiniszáj

A Tiniszáj tiniknek, fiataloknak szóló magazin. Naponta frissülő cikkekkel - sztárok, divat, szépség, egészség, életmód, suli, munka, ajánló - és különféle szolgáltatásokkal várja fiatal olvasóit. Kereshetsz tanárt, munkát magadnak. De ha Te inkább ismerkedni, pasizni szeretnél, arra a Pasivadász a legmegfelelőbb.

Zsiráf Diákújság

Zsiráf Diákújság

Zsiráf Diákújság havonta megjelenő magazin. Tartalom: hírek, cikkek, pletykák, érdekességek, hírességek, játékok, pályázatok, fórum és minden ami egy tinit érdekelhet. Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 42.

Tuti menü