Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Újság - magazin.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Újság - magazin.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujsag.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bulvár

Bulvár

A bulvár, mint fogalom a mai médiavilág előtt is létezett, alapja az emberek pletykák iránti vonzódása. A valódi, mai értelemben vett bulvármédia kialakulása a 19. század utolsó harmadára tehető, amikor néhány kiadó felismerte az utcán korzózó polgárok között terjesztett újságok üzleti jövedelmezőségét. A kereskedelmi rádiók és televíziók világában a bulvárjellegű híradások uralják a médiafogyasztói piac több, mint a felét. Komoly lapok is nagyobb teret szentelnek a könnyed, populáris, bulváros híreknek

Hírek

Hírek

Tuti hírek - Tematikusan össze vannak gyűjtve a különböző magyarországi és külföldi hír oldalak, hírportálok. Megtalálhatók többek között a sport, az üzlet, a gazdaság, a bulvár, az autós, filmes, zenei, politikai, játék, mobil hírek, újdonságokat. A tudományos világ legújabb kutatási eredményei, felfedezései. A legnagyobb hazai és külföldi hírportálok, hírügynökségeken keresztül informálódhat, hogy mit is történt kis hazánkban és a nagyvilágban egyaránt megyei, városi szinten.

Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok

Hírkereső - RSS hírgyűjtő portálok

Az RSS hírkeresők magyarországi híroldalakat szemlézi. Egy rovat legfrissebb híreit, vagy a legnépszerűbb híreket, vagy csak akár egy témával kapcsolatos híreket jelenítik meg. Az RSS-csatornáknak köszönhetően a hírgyűjtők összegyűjtik kedvenc hírforrásait, blogjait, magazinjait, és a személyre szabható felületeken azonnal láthatja a legfrissebb tartalmakat.

Hírlapok

Hírlapok

Ennek a linkgyűjtő oldalnak a segítségével megtalálja a legfontosabb hírlapokat, újságokat amelyek a legjobban érdeklik. Az online hírportálok egyre jobban terjednek, de azért a hagyományos hírlapoknál jobbat nem fog találni. Hírlapok, napi tudnivalók a nagyvilágból .

Sport-hírek

Sport-hírek

Sporthírek: Sporthírek itthonról és a világból. Tematikus gyűjtemény a sportok világából és eseményeiről országonként ( Magyar, olasz, amerikai, német ... ) és kiemelt sportágak szerint. Profi tenisz hírek, diáksport vitorlás hírek

Tuti menü